Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det kan hurtigt blive en stor omkostning hver måned, uanset en virksomhedens størrelse, hvis der skal bestilles take-away mad ude fra hver dag. Derudover er det heller ikke specielt sundt, at proppe sig med fastfood mad hver dag.

Mange gider ikke at tage madpakke med på deres arbejde og mange vælger derfor den hurtige løsning, hvor de går ned i det lokale supermarked eller bestiller noget hurtigt mad. Der er dog hjælp at hente, hvis du som medarbejder eller chef i en virksomhed læser med i denne artikel.

Der er nemlig gode muligheder for i dag, at minimere ens omkostninger hver måned på mad, hvis i vælger at få udbringning af mad fra Nemlig.com. Der er mulighed for at handle ind online fra internettet og få udbringningen lige til hoveddøren. Det vil sparer jer for en masse penge om måneden, som i stedet kan bruges på at udvikle jeres virksomhed.

Derudover er der intet galt i, at spise rugbrød på en arbejdsplads. Hvis blot der bliver handlet ind en gang om ugen af diverse pålægger m.m. – kan det være et ganske fint måltid og bestemt ikke noget nogle medarbejdere kan være utilfredse med. Er der alligevel nogle, der er utilfredse og ikke finder det relevant, kan de stadig vælge, at tage deres egen mad med i stedet for.

Der behøver ikke at være nogen tvang, men det er stadig en god mulighed for, at spise sammen på arbejdspladsen, hvor man samtidig spiser noget mad, som man bliver mæt af og får energi af.

Spiser man fastfood har mange også en tendens til at blive mere træt og det kan betyde, at de ikke yder 100 %, når de er på arbejde og ikke er ligeså effektive, som de burde være.

Alle varer i flere forskellige mærker

Nemlig.com har samlet en lang række varer og er i dag et decideret online supermarked. Kigger du derfor efter noget så dansk som leverpostej, vil du ikke kun finde en leverpostej fra Stryhns, men derimod en række forskellige leverposteje fra mange andre mærker.

Deres priser er nogenlunde til at betale, men det er de færreste varer, der er under andre discountsupermarkeder. Om ikke andet vil det stadig være en stor besparelse for flere virksomheder, hvis der ikke ligger i et supermarked i nærheden af dem.

Mad til firma sommerfesten

De fleste virksomheder holder en sommerfest i løbet af sommeren for deres ansatte. Til en god sommerfest hører der også noget god mad til. Er det en virksomhed med en beliggenhed i Københavnsområdet, vil Meyers Mad kunne levere noget mad til jer.

Catering i København er blevet populært og i de seneste år er der også kommet flere og flere, der tilbyder dette koncept med at bringe god mad ud til forskellige arrangementer, såsom en sommerfest i en virksomhed.

Det er selveste Claus Meyer, som de fleste nok kender eller har stiftet bekendtskab med en eller flere gange før. Den kendte tv-kok har flere forskellige restauranter og initiativer bag sig og Meyers Mad er en af dem.

Forskellige menuer

Meyers Mad har selvfølgelig forskellige menuer til catering i København. Meyers Grillbuffet vil være essentielt til en sommerfest. Der skal dog minimum være bestilt 10 kuverter til 250,- kroner for at en Meyers Grillbuffet kan blive en realitet.

Er man derfor en mellemstor eller en stor virksomhed, vil det ofte ikke være noget problem. Du skal dog være opmærksom på, at Meyers Grillbuffet kun kan blive bestilt i en begrænset periode fra slutningen af maj til starten af september.

Ønsker du at læse yderligere information omkring Meyers Grillbuffet og deres andre fremragende menuer, kan du læse mere om dem inde på Meyersmad.dk.

 

Written by admin