Tag en lækker bøf med i sommerhus

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Har du lejet et luksus sommerhus med familien i en uges tid, bør du også forkæle dig selv og familien på andre parametre – det skal gerne være en komplet cirkel så at sige. Det vi tænker på i dette indlæg er lækker, lækker rødvin og lækker mad, der passer sammen. Skal der være fest, så lad der være fest. Børnene kan passende få lidt lækkert som eksempelvis fredagsslik på en tirsdag, mens forældrene nyder en lækker drue og samværet. Luksus kalder på mere luksus, og har I lejet et luksus sommerhus med pool, kan I passende nyde et glas i vandet. Men det vigtigste er naturligvis et fremragende stykke kød.

Rundt omkring i Danmark – og i virkeligheden også uden for landets grænser – finder du et bredt udvalg af forskellige sommerhuse i forskellige prisklasser. Men investerer I i en dansk sommerferie, vinterferie eller lignende, skal der også være noget ved det for alle familiemedlemmerne. Har I unger, bør I naturligvis finde et sted, hvor der er fine muligheder for underholdning til de mindste, hvor det omvendt måske bare er vigtigt, at der er gode gåruter, hvis det ”kun” er voksne, der skal holde ferie.

I de fleste mindre byer, der ligger før, man når sommerhusområderne, finder du enten en slagter eller en butik, som har en intern slagterafdeling. Personalet er altid klar på at rådgive dig i de bedste bøffer. Alt afhængig af hvilken årstid I skal afsted på ferie, bliver du anbefalet forskellige udskæringer fra slagteren. Har I en sommerferie i et luksus sommerhus, vil du ganske givet blive tilbudt nogle lækre bøffer, der gør sig godt på grillen, hvor du omvendt vil få tilbudt en lækker steg til ovnen, hvis det er efterår eller vinter. Ydermere får du altid en grundig vejledning i stegning og tilbehør fra selvsamme slagter. God fornøjelse.

Written by admin