Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Hvis du læser med her, er der en rigtig god sandsynlighed for at du elsker ribeye, og dermed et godt stykke kød. Hvis du er som rigtig mange andre, så elsker du den også med kartofler eller pommes en en god tyk sovs. Du kender uden tvivl også det med, at man spiser lidt for meget. 350 gram kød kommer hurtigt til at ligge tungt sammen med en masse kulhydrater og stivelse fra kartoflerne og sovsen. Der er ikke noget galt med denne sammensætning af måltidet, og der er mange der ikke kunne dømme om at pille ved det. Der findes dog alternativer, som du med fordel kunne prøve – også selvom du er “en rigtig mand”.

Rigtige mænd spiser salat

I stedet for de klassiske kartofler eller pommes fritter og en lille salat, så drop det første. Lad salaten blive det eneste tilbehør men skru op for mængden. Der findes så mange gode salater, og mange af dem komplimenterer faktisk bøffen langt bedre end sovs og kartofler. Det kan være dejligt at dyppe bøffen i sovs, men det fjerner fokus fra den dejlige smag af ribeye. Lad kødet blive stjernen i måltidet, og det gør man kun, hvis man lade den stå mere alene.

Når det kommer til salater, så er det kun fantasien der sætte grænser. Du kan lave salater af stort set alt, og hvis du er vil med grillen findes der også masser af salater, der kan grilles. Asparges, aubergine, peberfrugt er blot nogle af de ting der passer perfekt på gril og i salater. Du kan finde et utal af kogebøger med salater på Saxo, hvis du ikke lige har fantasien selv.

Sid tilbage med en bedre fornemmelse

Når du spiser et en lækker bøf med en fantastisk salat, vil du opleve at du sidder tilbage med en bedre fornemmelse. For selvom du bliver lige så mæt, så bliver du ikke så oppustet, da du ikke har fået så meget stivelse ind i kroppen. Alternativt kan du lave den helt frække, og lade ribeyen indgå direkte i salaten.

Ja – og det er naturligvis sundere, hvilket blot er endnu et plus.

 

Written by admin