Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Vi er gået ind i foråret, hvilket betyder at sommeren er kommet tættere på. Derfor er det snart tid til at finde grillen frem, så vi igen kan stege lækre bøffer på grillen. Det er svært at slå en varm sommeraften med en mør bøf og et glas vin. Du kan dog gøre noget ekstra for at pifte disse aftener op. 

Musik på en sommeraften 

Hvis du skal gøre jeres sommeraften mere hyggelig, så kan du stå for god musik. Det kan enten være fra dit anlæg, hvor du sætter jeres yndlingsmusik på eller det kan være dig selv, som spiller, hvis du kan det. Akustisk musik på en ukulele med sang til, er noget som virkelig kan gøre en sommeraften endnu mere hyggelig. Hvis du har musik i blodet, men endnu ikke har en ukulele, så kan du købe en her. 

Vælg en god ribeye

Det vigtigste på aftenen er dog stadigvæk den møre bøf. Derfor er ribeye et oplagt valg til at grille på grillen, når kvaliteten skal være i top. En ribeye har en flot fedtmarmorering, hvilket gør at den holder på sagt og kraft også selvom den kommer på grillen. Så køb en ribeye til jer hver og få gang i musikken. 

Tilbehør til jeres ribeye

Selvom jeres bøf er det vigtigste, så skal I alligevel have noget ekstra ved siden af for at få en god ret. Dette handler blot om, hvad I er til. Kold kartoffelsalat er noget af det, som hører sommeraftenerne til. Det kan også være almindelig salat med lækre danske jordbær i. Hvis det er en herreaften, så kan I også vælge at få bagekartofler eller pomfritter til sammen med noget sovs. Det kan enten være whisky sovs eller bearnaise alt efter hvad I er til. Så find grillen og ukulelen frem og få lavet noget god mad. Så har I den perfekte sommeraften. 

Written by admin