Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Når det kommer til sommer, så er det vigtigt at alle danskere og særligt de danske mænd kan komme udenfor og få tændt op i grillen. Det er den årstid hvor mange mænd rigtig gerne vil hjælpe til med madlavningen og gerne vil vise hvad det er man kan ude på et grill. Særligt de seneste år er der kommer en stor bælge af grill entusiaster der viser sig frem med hvad de er i stand til på en grill. Der er endda kommet et grilllandshold for Danmark der repræsenterer vores meget unikke grill kultur som vi har her i Danmark.

Men det kan også være nemt at ødelægge meget af vores lækre sommermad på en grill da det kan være noget sværere at styre varmen end i både en ovn og på en almindelig pande inde på dit komfur. Derfor kommer vi her med nogle tips til hvordan du sørger for at du kan stege en god bøf hele sommeren og ikke ender med et tørt stykke kød.

Noget af det vigtigste når det kommer til at stege en god bøf er ikke at give den for meget. Det er meget nemmere at tage den af, lade den hvilke og finde ud af om den stadig er rå i midten for så igen hurtigt at lægge den på lidt ekstra tid. Det er svært at gøre det den anden vej hvis du er kommet til at stege bøffen for meget så den er blevet helt tør.

Det er også vigtigt at du husker at købe en stor god tyk bøf med god fed marmorering. Det gør det også nemmere at håndtere på grillen og gør det generelt bare til en bedre grill oplevelse

Derudover er det vigtigt at huske at have det rette tilbehør til. Vigtigst af alt er selvfølgelig at du vælger en god rødvin der passer til det kød du serverer.

Written by admin