Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Du kender sikkert til rodet i skuffen hvor knive og andre metalliske køkkenredskaber ligger i et stort virvar. Det er svært og nogle gange tidskrævende, at skulle finde lige præcis den kniv eller det redskab som du har brug for under madlavningen. Det at have sine køkkenknive fremme på køkkenbordet kan integreres som en stilfuld del af indretningen i køkkenet. Med en knivmagnet fra Cibumic får du muligheden for at udstille dine brugbare knive til offentligt skue, stilfuldt og overskueligt i indretningen. Med en knivmagnet fra Cibumic skåner du ikke bare knivenes skarphed, men giver dig en praktisk og elegant opbevaringsløsning med en knivmagnet i træ, der passer ind i ethvert køkken.

Skån dine knive ved at anvende en knivmagnet

Der er mange måder og muligheder for at opbevare sine køkkenknive i køkkenet. For at skåne knivens æg og mindske forekomsten af skader, er det en mulighed at opbevare knivene på en magnet. En magnetskinne som den knivmagnet fra Cibumic skåner knivsæggen. Konstruktionen af den kraftige magnet, passer til alle knive, der er lavet af metaller. Magneten er beskyttet med synligt træ, for at skåne dine knive yderligere. Det er alfa omega for kvaliteten, sikkerheden og for beskyttelsen af dine knive, at knivmagneten besidder en kraftig magnet, der holder dine knive præcis der hvor du har placeret dem, for enhver pris. Derfor er knivmagneterne fra Cibumic designet og konstrueret med de stærkeste magneter der findes på markedet.

Vælg selv den model der passer bedst ind i din indretning

Med knivmagneterne fra Cibumic er det ikke kun funktionaliteten der er i højsædet. Knivmagneterne er lavet i håndsnedkereret træ fra forskellige træsorter. Med et udvalg af knivmagneter fra forskellige sorter, kan du udvælge lige præcis det udtryk du ønsker at have hængende i køkkenet til dine knive. Det danske design er stilfuldt og enkelt og fås i forskellige nuancer. Der er ingen synlige skruer i konstruktionen og du kan nemt hænge den op på væggen. Med en høj brugervenlighed af produktets funktionalitet, har du altid den kniv eller andet magnetiske køkkenredskab lige ved hånden. Med en standardlængde på 45 centimeter, får du en knivmagnet der er passende til cirka 7 knive. Knivmagneten fra Cibumic er lavet med fokus på dansk håndværk af bæredygtige materialer, en stor funktionalitet og med et minimalistisk design. Det minimalistiske design gør, at du blot med opbevaringen af knivene, er med til at skabe dit eget udtryk og selv videreudvikler på designet, som det passer dig i din indretning.

Written by ribeye