Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

At grille skal være hyggeligt og der skal være tid til at slappe af og måse nuppe et glas vin elller to mens man står og passer kød og grøntsager.

Nogen gange så skal den bare have ekstra gas og man kaster sig måske ud i en helt masser retter eller inviterer vildt mange mennesker, så der skal mere end en grill til at klarere jobbet.

Det kan også være sjovt at have travlt og der kan næste gå sport i at skulle holde styr på det hele og bevare overblikket. Det er det samme kick som kokke får når service kører og manden bare skal glide oden at man miste fatningen.

Med grill er et dog noget andet end at stå i køkkenet ved et komfur, som man bare kan skrue ned for, når temperaturen bliver får høj. En grill kan man ikke bare skrue ned for, hvis man vil gå fra høj varme og til at simre. Skal skal du derfor igang men det helt stor grillprojekt, så kræve det at du er velorganiseret.

Opskrifterne ud af bøgerne

Det duer ikke at s skal stå at bladre i 5 forskellige bøger, mens du har barbecuesauce på fingrene og der er ild omkring dig.

Sørg for at skrive dine plan og opskrifter på et whiteboard, så du hele tiden kan se dem, mens du kokkererer. Med et whiteboard, kan du skrive i stor størrelse, så du kan se næste trin selvom du står lidt væk fra whiteboard tavlen.  Et whiteboard kan som regel sagtens holdet til at hænge ud og fås til fornuftige priser her

Styr på varmen

Skal du lave mad til f.eks. 50 mennesker så er én grill sikkert ikke nok, men det kan faktisk være en fordel at have gang i flere grill. På den måde kan du sørge for at den ene er din “holde-varm”-grill, altså med lav varme, mens andre er “fuld-skrue”, som lave den lækre stegeskorpe.

Written by admin