Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Der findes ikke meget, der er bedre end en god bøf, og især en ribeye. Hvis du læser med her, er der nok en god sandsynlighed for, at du deler dette synspunkt. Der er desværre rigtig mange danskere, der snyder sig selv for den gode oplevelse. I stedet for at gå til slagteren, eller online til en specialforretning, går de i deres nærmeste supermarked. Indrømmet, der er mange butikker (især større), der har glimrende butiksslagtere. Der er dog mindst lige så mange, der ikke har, og på en god dag kan præstere en middelmådig udskæring.

Bøffen kan ikke stå alene

Første skridt du skal tage, er at indse, at du ikke finder en fantastisk ribeye i Netto i køledisken med 2 for 59 kroner. En god bøf koster gerne omkring 100 kroner alt efter størrelse naturligvis. Der er nogen, der mener at an god bøf ikke behøver det store tilbehør. Dette er dog en forfejlet holdning. Det handler blot om at vælge det helt rette tilbehør der komplementerer bøffen.

Der er rigtig mange, der vælger den helt klassiske løsning med pommes fritter eller anden form for ovnbagte kartofler sammen med en bearnaise/whiskysauce og måske en broccolisalat eller lignende. Dette valg fejler da heller ikke noget, men er der tale om en god bøf er sauce strengt taget ikke nødvendigt, og pommes fritter komplementerer ikke smagen fra bøffen specielt godt.

En af de ting der går utrolig godt sammen den fede ribeye, er trøfler. Trøfler er utrolig smagfulde, og giver lige bøffen lidt ekstra, ligesom foiegras også kan gøre det. Sidstnævnte er dog så politisk ukorrekt (omend lækkert), at vi ikke vil gå nærmere ind på det her.

Skal du have salat eller andet lignende tilbehør til, så prøv med en lækker coleslaw som denne.

Det perfekte måltid koster.

Ribeye til 100 kroner stykket, trøfler og lignende. Ja – det løber hurtigt op. Læg dertil at vi også anbefaler dig, at du køber en god rødvin. Igen en god ide at holde dig væk fra supermarkederne, men besøg en vinforretning, eller en af de mange online webshops.

Der er for mange, der lægger for meget vægt på en del af måltidet. Altså enten køber en rigtig god bøf og så går på kompromis med resten, eller køber en rigtig god flaske vin og noget middelmådigt mad. Lad det hele gå op i en højere enhed. Hellere betale lidt mere, og lad der gå lidt længere tid imellem. Hellere færre fantastiske måltider end mange middelmådige

Written by admin