Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Uanset om det er sommer eller vinter, så er der heldigvis en stor gruppe af grillelskere, som trodser vejret og tænker op for kullene uanset vejret. Der er noget huggeligt ved at stå en flok sammen om en lun grill med en bajer eller et kop gløgg i hånden. Både and og flæskesteg egner sig utroligt godt til grill for slet ikke at tale om kastanier.

indrømmet -så kan det goldt blive liiige lovlig koldt, hvis man står stille alt for længe, og man gider ikke hele tiden tage tøjet af og på for at tjekke stegen i ny og næ. Så hvordan holder man varme mens man venter ude på at stegen bliver færdig?

Basketball gir varmen

Når man nu alligevel er ude i haven er det helt oplagt at spille et spil eller dyrke noget sport, fodbold er altid et hit, men det er måske ikke lige det mest vinteregnede, når der er sne på jorden.

Et godt bud er basketball. Basket har den fordel at man sagtens kan nøjes med en enkelt kurv, og så kræver det mindre plads end fodbold. man skal nok stadigt lige rydde sne på 45- kvadratmeter for at kunne drible ordentligt, men det tager ikke mange minutter. En kurv koster ikke alverden (du kan finde en her) og kan fås enten på en pæl med parasolfod eller du kan få en som skal sættes fast på en væg, gavl, carporten eller lignende. I forhold til et fodboldmål, så har basketkurve den fordelen, at de er nemme at flytte eller så er de slet ikke i vejen når den ikke bruges, hvis de hænger på en væg. Basket giver helt sikkert varmen til dig og de gutter eller piger som holder grillmesteren med selvskab i den kolde tid. Sørg dog for at spille lidt på afstand af grillen, grillet basketball smager bare ikke særlig godt 🙂

 

Written by admin