Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Der findes to typer af mennesker. Dem der kan følge en opskrift og dem der ikke kan.

Nogen elsker at afprøver nye opskrifter som er gennemtestet af andre, mens andre er mest til at improviserer og freestyle. Uanset om man er den ene eller anen type, så har alle brug for inspiration.

 

Kogebøger er for alle

De fleste som interesserer sig for mad har som regel en godt stak kogebøger på hylden. Nogene følger opskrifterne slavisk, mens andre bare har dem for at finde inspiration i ingredienser eller bare ved at kigge på billederne.  Selvom du er freestyler-typer, kan det altså være en god ide at finde ene god kogebog med lækre ilustrationer. Det behøver ikke nødvendigvis være konkrete opskrifter, men prøv at finde en om anretning eller pynt, så du er sikker på at den er rigt illustreret. Du kan finde et stortudvalg af kogebøger her

Lav din egen online kogebog

Selvom du måske ikke lige drømmer om at udgive en kogebog eller blive rig og berømt, så er der mange fordele ved at lave din egen kogebog.

Det behøver ikke være en klassisk indbunden fysisk bog, en mappe på dit g-drev er ideel, så du nemt kan dele med venner og andre interesserede.

Når du laver din kogebog, så kan det være en god ide at tilføje tags som du let kan finde inspiration i dine egne opskrifter.

Lav en linie nederst på hver opskrift hvor du skriver tags. på den måde kan du finde en samling af dokumenter som indeholder samme tags. Det kan f.eks. være “forretter”, “supper”, nem mad”, “Japansk” eller andre kategorier som du syntes er smart at opdele dine opskrifter i. Er du lidt af en excelnørd, så kan det anbefales at bruge dette til dine opskrifter. Det giver mulighed for at lave dynamiske opskrifter, så du f.eks. bare kan ændre antallet af personer og så får du opskriften med de rigtige mængder.

 

Written by admin