Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Hvem elsker ikke et lækkert og mørt stykke kød? Det gør vi i hvert fald, og særligt har vi en stor kærlighed for ribeye-steaks. En ribeye-steak – og alle andre stykker kød – kræver masser af kærlighed og omhu, når de skal forberedes og gøres klar til middagen.

Der er mange gode måder, hvorpå man kan skabe et velsmagende og saftigt stykke kød, men det bedste resultat fås uden tvivl, når kødet grilles – det gælder også for ribeyes. Dog er det ikke helt ligegyldigt, hvilken grill man griller sit kød på, og hvilket udstyr man bruger. Her i denne artikel giver vi dig tips og tricks til, hvad du skal have ved hånden, når du skal grille et godt stykke kød.

Den bedste grill

Først og fremmest skal du sørge for at have en ordentlig grill. I dag findes der mange forskellige slags grill, og derfor er der også stor forskel på kvalitet og egenskaber. De to mest populære griller er kulgrillen og gasgrillen.

Nogle sværger uanfægtet til kulgrillen, men vi vil vove at påstå, at det er gasgrillen, der gør det bedste stykke arbejde. Grunden til dette er, at du på denne selv kan bestemme temperaturen, og du kan hurtigt og nemt få den i gang. Her oplever du ingen problemer med at skulle have gang i kul og ujævn varme.

En gasgrill kan købes i mange forskellige varianter, og derfor skal du ikke vælge den første og bedste, som du støder på. I stedet skal du lave grundig research, så du ender med at købe den gasgrill, der passer bedst til dig og de behov, du har, når det kommer til design og grillegenskaber.

Læs mere her – om hvilken gasgrill du skal vælge, så du får det bedste af det bedste, når der skal steges gode bøffer.

Grillbørste

Når du har valgt den rigtige grill, er det vigtigt, at du anskaffer det rigtige udstyr hertil. Når du har en grill, er det utrolig vigtigt, at du også har en grillbørste, og at du sørger for at bruge den.

En grillbørste bruges til at gøre grillristen ren med, og det skal du altid gøre, når du er færdig med at grille. Hvis du efterlader grillen beskidt, risikerer du, at din næste bøf ikke bliver lige så god. Du kan derfor ikke undvære børsten.

Stegetermometer

En anden ting, som du ikke kan undvære, er et stegetermometer. Det gælder særligt, hvis du ikke er så erfaren med at grille kød, eller hvis du ønsker at være helt sikker på, at dit kød ender med at blive, som det skal være.

Et stegetermometer bruges til at måle varmen på kødet indvendigt, hvilket hjælper dig til at finde ud af, hvor lang tid kødet skal have på grillen for at blive helt perfekt.

Grilltænger

Til sidst anbefaler vi også, at du sørger for at have en række grilltænger. Med en grilltang kan du præcist og enkelt vende dit kød på grillen, uden du risikerer at ødelægge kødet. Det kan du nemlig komme til at gøre, hvis du blot bruger en gaffel til at vende det med.

 

Written by admin