Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Der findes mange forskellige måder at tilberede sin ribeye på, og der er naturligvis fordele og ulemper ved mange af dem. Den absolut bedste måde er dog ved at grille den, og meget gerne over kul eller åben ild, hvor det er muligt at tilføje smag i røgen. Denne mulighed har du ikke hvis du steger på panden, og det er også mere besværligt i en gasgrill.

En af de absolut bedste måde er over åben ild, hvor du kan flammegrille din bøf, hvilket giver en helt forrygende smag. Det kan dog også være svært at styre temperaturen og du risikerer derfor også at få en meget branket bøf, der stadig er for rød inden i. Vælger du at grille over åben ild, er det derfor en rigtig god ude at gøre dette i et bålfad og have en rist, der kan justeres i højden og du hverken kommer for tæt på flammerne, eller for langt fra. Du kan finde et bålfad med rist her.

Generelt er det blevet mere og mere på mode, at grille sin mad over åben ild i stedet for de traditionelle grilmetoder. Det er naturligvis også noget, der kræver lidt mere arbejde og generelt også kræver lidt mere plads, der skal være længere til mure og lignende, og det kræver i sagens natur også at man har brænde til det, som fylder væsentlig mere end en pose kul eller en gasflaske. Derudover er det ikke noget, man bør eksperimentere med at have på en altan.

Trenden bevæger sig i en retning, hvor det handler meget om at komme mere tilbage til rødderne, og her passer bålfadet og den åbne ild perfekt ind, og det er altså også en måde, hvor du kan få en fuldstændig fantastisk ribeye med masser af kraft og smag fra røg og flammer.

 

Written by admin