Det er naturligvis et spørgsmål om smag og behag, når det kommer til hvordan en bøf skal være stegt. Ikke desto mindre kommer man ikke uden om, at den ikke må være FOR rød, selvom nogen siger det modsatte, men endnu værre er det, hvis den er fuldstændig gennemstegt og grå hele vejen igennem.

Som nævnt andetsteds her på siden, så bør en god bøf generelt ikke være under 400 gram, fordi det kan være svært at opnå et perfekt resultat med en tyndere bøf. Så er der bedre at være to til at dele den, frem for at man er to der får en bøf, som har fået lidt for meget.

Der er mange der sværger til at grille bøffer, og der er da også næsten en hel religion om, at der skal røde bøffer på grillen, når det skal være sommerhygge. Det er også hyggeligt at grille, og man kan få helt fantastiske resultater, men det er heller ikke nogen hemmelighed, at det kan være sværere at kontrollere varmen. Nogen bliver fristet af en bordgril, og selvom der findes glimrende modeller, så får man næsten altid det bedste resultat med en pande.

Der findes masser af gode grillpander, hvis du gerne vil have grillstriberne i bøffen, og hvem vil ikke gerne det. Det er generelt en dårlig ide, at købe alt for billige pander, da de ganske enkelt ikke er lige så gode, som hvis du investere lidt mere og anskaffer dig en god pande. Le crueset laver en fremragende grillpande til omkring 1000 kroner. Lidt billigere er Tefal, der har grillpander i alle kvaliteter. Et god bud er modellen Talent Pro, der kan købes for omkring 600 kroner, den kan blandt andet købes her.

Med en god pande kommer du rigtig langt, den perfekte stegemetode kan du læse mere om her på siden.

Written by admin